Buitenkeuken hout goedkoop

HANDGEMAAKTE BUITENKEUKEN VAN HOUT UIT  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

buitenkeuken hout goedkoop

Een buitenkeuken van hout goedkoop  kopen

Buitenkeuken van hout goedkoop kopen?

hout houtEen buitenkeuken hout goedkoop wordt in Nederland en België steeds meer gekocht. Het aanbod van keukens wordt daardoor steeds groter. Dat maakt het vinden van de juiste keuken steeds lastiger. Behalve het design en de prijs is natuurlijk vooral de kwaliteit en duurzaamheid belangrijk.

De prijs van een buitenkeuken hout goedkoop is natuurlijk een belangrijk criteria. Dat weten veel leveranciers van keukens ook en spelen daar op in met “goedkoop buitenkeuken”. Maar wat is nou een goedkope keuken en welke keuken is niet goedkoop? Het verschil zit hem in een paar dingen.

Het hout van de keuken kan goedkoop of juist heel duur zijn. Dat komt door de beschikbaarheid en de duurzaamheid van de houtsoort. Vurenhout en grenen is veel beschikbaar maar gaat in ons klimaat gemiddeld slechts 5 jaar mee. Douglas hout is iets duurder maar gaat minimaal 15 jaar mee. Hardhout gaat vaak wel 25 of langer mee. Deel het aantal jaren door de prijs van het hout en u zult zien dat vurenhout het duurste is. Binnen 5 jaar is uw keuken buiten weer aan vervanging toe omdat het hout verrot is. Binnen een paar jaar is dat al zichtbaar door algen en schimmel. Dat wilt u toch niet in uw keuken.

Om een buitenkeuken hout goedkoop te maken bezuinigt de producent op hout, door zo dun mogelijke planken en balken te gebruiken. In plaats van verzinkte schroeven worden veel onderdelen gelijmd of geniet. Die lijm laat vaak los en de nietjes roesten waardoor vocht zijn werk gaat doen in het hout. Dunne planken en balken trekken snel krom en scheuren of barsten. Om houtrot tegen te gaan worden goedkoop buitenkeuken vaak behandelt met giftig koper. Dat is ongezond en zeker niet duurzaam. Een buitenkeuken hout goedkoop staat vaak al binnen een paar jaar weer bij het grofvuil.

Als u lang van uw keuken buiten wilt kunnen genieten is het dus belangrijk om niet voor goedkoop hout te kiezen. De buitenkeuken hout goedkoop van Woodwork Voorschoten voldoet aan alle kwaliteitseisen. Die is handgemaakt van mooi Douglas hout met de juiste dikte. Wij gebruiken ook geen nietjes en lijm zoals goedkoop keukens van bouwmarkten. Wij gebruiken degelijke schroeven, bouten en moeren van de juiste kwaliteit. Een buitenkeuken hout goedkoop van Woodwork is geschikt voor ons vochtige klimaat en is echt 100% Dutch Design. Fraai en oersterk voor vele jaren onbezorgd keukenplezier.

De producten van Woodwork worden altijd gemonteerd afgeleverd.  Dus geen dhz bouwpakket. Onze eigen transporteur levert uw buitenkeuken goedkoop, compleet en netjes bij u af.

Een keuken van Douglas hout is zeer betaalbaar. Wij maken zelf uw buitenkeuken goedkoop in onze eigen timmerfabriek en wij verkopen de keukens ook zelf. Daardoor kunnen wij de buitenkeuken hout goedkoop aanbieden.

Buitenkeuken hout goedkoop van Woodwork Voorschoten gaat zeker 15 jaar mee. Een goedkoop buitenkeuken gaat meestal nog geen 5 jaar mee. Dat is zonde en duur. Deel de aanschafprijs door het aantal levensjaren en u zult zien dat de keuken van Woodwork de mooi en  goedkoop is.

Staat uw ideale afmeting er niet bij? Geen probleem, wij maken uw buitenkeuken ook goedkoop op maat. Ook een andere duurzame  houtsoort en de afwerking zoals olie en verf is mogelijk. Daarnaast maken wij ook inklapbaar en verrijdbare producten. Indien gewenst plaatsen wij uw buitenkeuken hout goedkoop op locatie in Nederland en in België.

 

 

 

buitenkeuken hout goedkoop douglas hout goedkoop

Houtsoort Douglas. Geschikt voor o.a. de Green Egg en Black Bastard barbeques. Bij bestelling is het van belang om door te geven welk model BBQ u heeft. De uitsparing voor de barbeque zal dan op de gewenste maat worden gezaagd.

Buitenmaten standaard:
Lengte  150 cm
Diepte     85 cm
Hoogte    98 cm
Totaalhoogte met dak 225 cm

Dak is voorzien van waterdichte EPDM dakbedekking.

buitenkeuken hout goedkoop
Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

5 + 15 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL