Kliko ombouw Douglashout om container

ONZE WOODWORK KLIKO OMBOUW IS DÉ FRAAIE OPLOSSING VOOR DIE VIEZE PLASTIC AFVAL CONTAINER IN UW TUIN EN OP UW TERRAS. MOOI, STERK EN DUURZAAM.

   • TUIN  KLIKO OMBOUW HOUT TERRAS •

logo woordwork

Woodwork Voorschoten maakt en ontwerpt mooie kwaliteitsproducten voor buitengebruik in de tuin en op het terras. Hieronder ziet u onze zeer fraaie Kliko ombouw Douglashout Een sterke en fraaie ombouw voor plastic containers. Elke ombouw is één unit en de units zijn makkelijk los en vast te maken. We hebben gesloten units van mooi hout en we hebben open units met gaas en/of op wielen. 

direct uit onze timmerfabriek > de laagste prijs in NL & BE >

Kliko ombouw Douglashout

Voor een die vieze plastic kliko in de tuin of terras bestaan meerdere oplossingen zoals beplakken, verven en versieren. Wat je ook doet, het blijft een zichtbare afvalbak met weinig uitstraling. Met een kliko ombouw van Douglashout lost u dit in één keer op. Geen vieze container maar een fraaie aanblik van mooi en duurzaam hout.

Beplakken en verven kan best mooi zijn maar als de vuilniswagen komt zitten er snel weer krassen en vlekken op. Met een houten kliko ombouw is dat verleden tijd. Die blijft mooi, jaar in jaar uit.

De kliko ombouw wordt per unit verkocht. Per container is één unit nodig. De kliko ombouw units zijn makkelijk te koppelen en te ontkoppelen. 

Wij hebben gesloten en open kliko ombouw units. Van volledig hout of deels met gaas. Met klep en zonder klep. Standaard op pootjes maar op wielen zodat er snel verplaatst kan worden is ook mogelijk zijn. Staat uw kliko ombouw er niet bij? Wij maken ze ook op maat voor u, ook van een andere houtsoort.

Kliko ombouw hout of gaas

Plankdikte 22 mm

De Woodwork Voorschoten kliko ombouw van echt hout is één van onze topproducten. We hadden niet verwacht dat hier zoveel belangstelling is. Het grote voordeel van een kliko ombouw is natuurlijk dat die vieze plastic containers niet meer de tuin of terras ontsieren.

Wat is de juiste kliko ombouw?

Dat is geheel van het gebruik en uw wensen. Wij verkopen verschillende modellen van Douglashout, een sterke, mooie en duurzame houtsoort met keurmerk en door ons gecontroleerd op de juiste kwaliteit.  Wij gebruiken alleen hout dat voldoen aan onze eisen. Op onze pagina Over hout leest u hier meer over

 • Een open kliko ombouw zonder klepl – U vorm
 • Een open kliko ombouw met klep –  U vorm
 • Een gesloten kliko ombouw met deur voorzijde volledig hout
 • Een gesloten kliko ombouw met deur voorzijde en deels gaas
 • Kliko ombouw op pootjes (standaard)
 • Kliko ombouw op wielen, verrijdbaar (optioneel)
 • Kliko ombouw vast met palen (offerte maatwerk)
 • Maat werk kliko ombouw is ook mogelijk
 • Een andere houtsoort is ook mogelijk

Met deze kliko ombouw van mooi en sterk Douglashout zijn uw containers uit het oog en nog steeds makkelijk te gebruiken.  De robuuste kwaliteit zorgt er voor dat deze kliko ombouw lang mee gaat zonder veel onderhoud. Het Douglashout is geschikt voor het Nederlandse klimaat. Elke kliko ombouw wordt behandeld om vocht en schimmel geen kans te geven. 

Voordelen kliko ombouw:

 • Geschikt voor de standaard kliko of afval container tot 240 liter
 • De kliko ombouw units worden per kliko of container verkocht
 • De kliko ombouw units zijn makkelijk aan elkaar en los te tkoppelen
 • Makkelijk in het gebruik, ook voor horeca gebruik
 • Makkelijk schoon te maken en te verplaatsen
 • Open kliko is praktisch, goedkoop en makkelijk verplaatsbaar
 • Gesloten kliko ombouw tegen vogels, ratten en wasberen
 • Robuust, mooi en gaat jaren lang mee

Kies zelf het aantal kliko ombouw units. Een losse unit is een stuk makkelijker in het gebruik dan een grote 3 containers ombouw.  Dat is ook makkelijker met schoonmaken.

De kliko ombouw van hout is geschikt voor buiten op terras en in de tuin. Als uw containers langs de openbare weg  staan kunnen wij u ook helpen met het vastzetten. Wij maken ook kliko ombouw units op maat. Op vaste voet, met palen of verrijdbaar op wielen.  Indien gewenst plaatsen wij ze ook op locatie.

Onze kliko ombouw units zijn van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Ze gaan vele jaren mee en blijven mooi en natuurlijk. Wij maken ze van het beste Douglashout en wij gebruiken de juiste dikte voor de planken en balken.

Kies voor kwaliteit, goedkoop is echt duurder

Een ombouw van dun en goedkoop hout gaat maar een paar jaar mee. Douglashout van deze dikte gaat zeker 10 tot 15 jaar mee met maar weinig onderhoud.

Een goedkope kliko ombouw van hout bij tuincentrum en bouwmarkt gaat kort mee en snel kapot. Het hout is te dun en niet geschikt voor ons natte klimaat. Daarom wordt het behandeld met giftig koperoxide om houtrot een tijdje tegen te gaan. Ook de nietjes roesten en breken snel af. Een goedkope kliko ombouw gaat vaak maar één seizoen mee. Wij gebruiken geen gif en alleen stevige metalen onderdelen en schroeven.

Het belangrijkste is natuurlijk dat onze kliko ombouw design, kwaliteit en duurzaam zijn. Onze ombouw op uw terras verhoogt de beleving en sfeer.  Als horeca ondernemer wil u het de gasten zoveel mogelijk naar de zin wil maken. Deze kliko ombouw units kunt overal neerzetten, ook op het terras en bij de entree.

In onze timmerfabriek ontwerpen en maken wij alle producten zelf. Behalve top kwaliteit kunt u ook de beste prijs verwachten, de direct af fabrieksprijs. Kliko ombouw van hout met deze kwaliteit zijn bij ons het voordeligste. Zoekt u een kwaliteitsproduct voor de scherpste prijs? Dan heeft u die nu gevonden. Ga naar onze webshop en zie wat wij allemaal maken. Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem, wij zijn de kliko ombouw specialist van Nederland en België. Wij maken iedere ombouw ook op maat.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

4 + 7 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL