Kliko ombouw hout

HANDGEMAAKT  IN  VOORSCHOTEN  
GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

Kliko-ombouw-containerombouw-Douglas-blank-bamboe-Woodwork-Voorschoten

Voordelen van kliko ombouw Douglas hout

Kliko ombouw voor uw containers kopen?

Onze duurzame en mooie kliko ombouw van echt hout is een lust voor het oog. Van alle voordelen die onze kliko ombouw biedt is het design wel het grootste voordeel. Geen vieze plastic kliko meer in de tuin of terras maar een mooie ombouw van mooi en sterk Douglashout. Uw containers zijn met deze kliko ombouw nog steeds goed en makkelijk te gebruiken. Door de robuuste kwaliteit gaat deze kliko ombouw lang mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Ze worden gemaakt van stevig Douglashout dat geschikt voor het Nederlandse klimaat. Elke kliko ombouw wordt behandeld met om vocht en schimmel te voorkomen.

NIEUW: KLIKO OMBOUW MET BAMBOE 

In onze webshop kunt u meerdere kliko ombouw units kopen voor de standaard kliko of afval container tot 240 liter. De kliko ombouw units worden per kliko of container verkocht. De kliko ombouw units zijn makkelijk te koppelen en te ontkoppelen. Zo kunt u zelf het aantal kliko ombouw units kiezen en is het gebruik een stuk makkelijker dan met een grote 3 containers set. Onze kliko ombouw units zijn los een stuk makkelijker en praktischer in het gebruik. U wilt ze natuurlijk ook af en toe makkelijk kunnen schoonmaken.

De kliko ombouw van hout is geschikt voor buiten op terras en in de tuin. Staan uw containers langs de openbare weg dan kunnen wij u ook helpen met het vastzetten. Wij maken ook kliko ombouw units op maat. Op vaste voet, met palen of verrijdbaar op wielen. Afhankelijk van het gebruik maken wij de juiste kliko ombouw voor u. Indien gewenst plaatsen wij ze ook op locatie.

Onze kliko ombouw units blinken uit door hun stevige kwaliteit en lange levensduur. Ze gaan vele jaren mee en blijven mooi en natuurlijk. Dat komt omdat ze worden gemaakt van het betere Douglashout. Daarnaast gebruiken wij de juiste dikte van de ombouw planken en balken. Ombouw van dun en goedkoop hout gaat slechts een paar jaar mee. Douglashout van deze dikte gaat zeker 10 tot 15 jaar mee met weinig onderhoud. Wilt u een andere houtsoort bijvoorbeeld van hardhout of voor binnen van steigerhout, dan kan dat ook.

Kliko ombouw van hout bij tuincentrum en bouwmarkt gaan vaak kort mee. Het hout is veel dunner en meestal van slechte kwaliteit waardoor houtrot en algen snel toeslaan. Ook de productie is niet hetzelfde. In plaats van dikke schroeven worden dunne nietjes gebruikt die snel roesten en afbreken. Een goedkope Gamma of Hornbach plantenbak gaat vaak maar één seizoen mee. Wij gebruiken alleen stevige metalen onderdelen en schroeven.

Het belangrijkste is natuurlijk dat onze kliko ombouw mooi, kwaliteit en betaalbaar zijn. Onze ombouw op uw terras of in de tuin is een lust voor het oog. Dat verhoogt de beleving en sfeer. Zeker voor horeca bedrijven geldt dat u het de gasten zoveel mogelijk naar de zin wilt maken. Met deze kliko ombouw kunt u de afvalcontainer netjes neerzetten, ook midden op het terras of bij de entree.

In onze timmerfabriek ontwerpen en maken wij alle producten zelf. Behalve top kwaliteit kunt u ook de beste prijs verwachten, de direct af fabrieksprijs. Kliko ombouw van hout met deze kwaliteit zijn bij ons het voordeligste. Zoekt u een kwaliteitsproduct voor de scherpste prijs? Dan heeft u die nu gevonden. Ga naar onze webshop en zie wat wij allemaal maken. Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem, wij zijn de kliko ombouw specialist van Nederland en België. Wij maken iedere ombouw ook op maat.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

12 + 13 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL