Met een trellis afscheiding in tuin of terras én plantenbak

ONZE WOODWORK PLANTENBAK MET TRELLIS SCHERM IS DE IDEALE OPLOSSING VOOR TUIN EN TERRAS. HET ZORGT VOOR AFSCHEIDING EN VOOR GROEN. MOOI, STERK EN HANDIG.

   • TUIN  AFSCHEIDING TERRAS •

logo woordwork

Bij Woodwork Voorschoten ontwerpen en maken wij mooie en sterke kwaliteitsproducten voor tuinafscheidingen en terrasafscheiding. Hieronder ziet u onze plantenbakken met trellis scherm Het voordelige alternatief voor schutting, heg, scherm én planten in één.

direct uit onze timmerfabriek > de laagste prijs in NL & BE >

Plantenbak met trellis

Voor een afscheiding in de tuin of terras bestaan meerdere oplossingen zoals schuttingen, hagen en heggen. Op terrassen staan vaak terrasschermen die met palen worden vastgezet.

Permanente afscheidingen zijn sterk, mooi en gaan lang mee maar het plaatsen met palen of aanplanten brengt ook hogere kosten met zich mee. Daarnaast is het soms vanwege vergunningen en regelgeving niet toegestaan om de afscheiding met palen of pinnen vast te zetten.

Veel mensen zijn daarom op zoek naar een meer flexibel en voordelig alternatief, de plantenbak met trellis. Op pootjes of op wielen zodat er snel verplaatst kan worden en er zo meerdere opstellingen mogelijk zijn.

Plantenbak met trellis van hout, gaas of glas

Plankdikte 22 mm

Een gezellige en sfeervolle tuin of terras is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als een gezellige woonkamer. Met ons assortiment maakt u gemakkelijk de sfeer die volledig bij uw smaak en wensen aansluit. Onze artikelen worden voornamelijk gemaakt van hoogwaardige en duurzaam hout en sterke metalen materialen.

Onze producten gaan vele jaren mee zonder veel onderhoud en blijven mooi. Producten van bouwmarkten en tuincentra gaan vaak maar één of twee jaar mee. Deze producten zijn gemaakt van hout dat in ons klimaat snel kromtrekt, verrot en schimmelt. Na één nat seizoen is het groen van de algen of zwart van de schimmel. Onze producten zijn daarom alleen van het beste en meest duurzame hout gemaakt. Ook besparen wij niet op een paar millimeter want een dunne plank of balk levert niet die kwaliteit en stevigheid die klanten willen.

Een afscheiding in uw tuin, terras, balkon of dakterras is bijna niet meer weg te denken. Een natuurlijke afscheiding zorgt voor veel privacy en comfort. U voelt zich vrij en u kunt maximaal genieten van het fraaie hout en groen, uw design tuin of terras. Bij ons kunt u terecht voor mooie en duurzame afscheidingen voor tuin en terras. Onze afscheidingen zijn van hoge kwaliteit en gaan daardoor vele jaren zorgeloos mee.

De houtsoorten die we verwerken hebben allemaal een FSC keurmerk. FSC is een internationale organisatie die staat voor het behouden van bossen wereldwijd. De FSC bossen worden op een duurzame en verantwoorde manier onderhouden. Wij verwerken geen hout zonder dit FSC keurmerk. Woodwork Voorschoten staat voor kwaliteit en voor verantwoorde producten.

Bij Woodwork Voorschoten verwerken we verschillende soorten hout die ook weer zijn onder te verdelen in verschillende duurzaamheid klasse

 • Vurenhout       duurzaamheidsklasse  4
 • Douglashout   duurzaamheidsklasse  3
 • Kapur               duurzaamheidsklasse  1
 • Azobe               duurzaamheidsklasse  1
 • Ipe                     duurzaamheidsklasse  1

 

De tuinafscheidingen die we verkopen zijn:

 

Plantenbak met trellis

Deze plantenbakken met trellis hebben we in verschillende modellen en afmetingen op de website/webshop. Een natuurlijke en kleurrijke tuin met een trellisscherm. Er zijn verschillende soorten klimplanten waarmee u een trellisscherm kunt laten begroeien. Trellis geven houvast aan bloemen en klimplanten.

De volgende modellen zijn verkrijgbaar in onze webshop:

 • Plantenbak Douglas hout – rechthoek
 • Plantenbak Douglas hout luxe – rechthoek
 • Plantenbak Douglas zwart hout – rechthoek
 • Plantenbak Steigerhout blank – rechthoek
 • Plantenbak Steigerhout old look – rechthoek

Bovenstaande modellen zijn leverbaar met twee soorten trellis

 • Trellis van volledig hout
 • Trellis van houten kader met gaas

De hoogte van de plantenbakken met trellis is inclusief de plantenbak standaard 180 cm.

Aangezien wij leverancier en de producent zijn van deze producten is maatwerk ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan via de pagina Maatwerk of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

Plantenbak met scherm

De plantenbak met scherm zijn leverbaar in meerdere standaard kleuren en afmetingen in onze webshop. De schermen zorgen voor een afscheiding in uw tuin of op uw terras en dienen tevens als windscherm. Achter het scherm is het vaak lekker aangenaam vertoeven.

 • Plantenbak met scherm Douglas zwart – rechthoek
 • Plantenbak met scherm Douglas blank – rechthoek
 • Plantenbak met gesloten scherm Douglas blank hout – rechthoek

Bovenstaande modellen zijn leverbaar met twee soorten schermen

 • Scherm van volledig hout
 • Scherm met veiligheidsglas

Deze plantenbakken zijn ook leverbaar met gesloten scherm of met veiligheidsglas. Beide schermen zijn winddicht. Een gesloten scherm zorgt voor privacy en een glazen scherm voor doorkijk. Beide dienen ook als windscherm met hele een mooie en natuurlijke uitstraling. Deze plantenbakken zijn in meerdere standaard afmetingen leverbaar via onze webshop. Met of zonder wielen.

Bij Woodwork Voorschoten maken wij standaard producten. Deze vindt u in onze Woodshop webwinkel. Maar we maken ook veel producten op maat. Hiervoor kan u ons bellen, mailen of via de Pagina Maatwerk een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruik voor het opmeten een professionele rolmaat en geen meetlint. Dan geeft u de juiste maten aan ons door en past het precies.  Heeft u zelf een ontwerp of idee voor de aanleg van uw tuin. Ook dan helpen wij u graag om te kijken hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. Een mooie natuurlijke en duurzame tuin en terras van Woodwork Voorschoten is design en kwaliteit. Daar heeft u vele jaren zonder veel onderhoud plezier van.

 

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

11 + 11 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL