Plantenbakken buiten

HANDGEMAAKT  IN  VOORSCHOTEN  
GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

plantenbakken buiten

Voordelen van plantenbakken buiten

Plantenbakken buiten kopen?

Wij maken plantenbakken van hout die meerdere voordelen hebben dan andere plantenbakken buiten. Het grootste voordeel is de robuuste kwaliteit van onze bakken. Onze plantenbakken gaan veel langer mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Ze worden gemaakt van stevig hout dat geschikt voor het Nederlandse klimaat. Alle bakken worden behandeld met een natuurlijke olie om vocht en schimmel te voorkomen, en voor een mooie houtglans.

In onze webshop kunt u plantenbakken buiten kopen met standaard maten. Deze zijn geschikt voor binnen en buiten zoals terrassen, stoepen, tuinen en kantoren. Wij maken ook plantenbakken buiten op maat. Alle bakken zijn leverbaar met pootjes, vaste voet, palen of verrijdbaar op wielen. Afhankelijk van het gebruik, bijvoorbeeld het hele jaar door een vaste opstelling of een flexibele mooi weer opstelling, hebben wij de juiste plantenbakken buiten. Indien gewenst plaatsen wij ze ook op locatie.

Onze plantenbakken buiten zijn ook verkrijgbaar met een trellisscherm of gaasscherm. Zo kunnen ze een mooie groene afscheiding vormen. Ze zijn geschikt voor veel soorten planten en boompjes. Met voldoende potgrond hebben de planten weinig onderhoud nodig en zijn de bakken zwaar genoeg om niet om te vallen bij harde wind. Onze producten blinken uit door hun stevige kwaliteit en lange levensduur. Ze gaan vele jaren mee en blijven mooi en natuurlijk.

plantenbakken buiten uit tuincentra en bouwmarkten gaan vaak kort mee. Het hout is veel dunner en meestal van slechte kwaliteit waardoor houtrot en algen snel toeslaan. Ook de productie is niet hetzelfde. In plaats van dikke schroeven worden dunne nietjes gebruikt die snel roesten en afbreken. Een goedkope Gamma of Hornbach plantenbak gaat vaak maar één seizoen mee.

Het belangrijkste is natuurlijk dat onze plantenbakken buiten mooi, natuurlijk en design zijn. Met onze bakken is uw stoep, terras en tuin een lust voor het oog. Dat kan in het geval van een horeca terras de omzet behoorlijk verhogen. U verdient de investering vaak snel terug en de plantenbakken buiten gaan lang mee. Kies uit diverse mooie, duurzame en verantwoorde houtsoorten. Een plantenbak van Old Look Steigerhout, natuurlijk Douglas hout of prachtig Kapur hardhout. Kijk op de pagina houtsoorten voor een overzicht met alle eigenschappen.

Wij ontwerpen en maken alle producten zelf in onze timmerfabriek. Hierdoor kunt u ook de beste prijs verwachten, de direct af fabrieksprijs. Plantenbakken met deze kwaliteit zijn bij ons het voordeligste. Zoekt u een kwaliteitsproduct voor de scherpste prijs? Dan heeft u die nu gevonden. Ga naar onze webshop en zie wat wij allemaal maken. Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem, wij zijn de plantenbakken buiten fabriek van Nederland en België. Wij maken iedere bak ook op maat.

Verwen uw gasten! Onze producten kunnen ook voorzien worden van schermen en gaas. Ook voor de stoep en kleine terrassen hebben wij de juiste bakken die voldoen aan de plaatselijke vergunning.

Wilt u uw gasten meer groen, bloemen en gezelligheid bieden. Dan is het kopen van plantenbakken buiten een goede beslissing. Uw entree, terras, tuin of kantoor is altijd mooi en aantrekkelijk voor uw gasten.

 

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

3 + 7 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL