Schommelstoel hout buiten

HANDGEMAAKTE TUINBANKEN  IN  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

Schommelbank hout buiten woodwork

Een schommelstoel van hout voor buiten kiezen

Schommelstoel van hout kopen?

Met een schommelstoel van hout voor buiten (schommelstoel hout buiten) in de tuin of op de veranda en terras zet je iets bijzonders neer. Een houten schommelstoel is pure romantiek en gezelligheid. Op zowel jong en oud heeft een schommelstoel een grote aantrekkingskracht. Je wil er direct op zitten en schommelen. (schommelstoel hout buiten)

Bent u op zoek naar een schommelstoel of schommelbank. Onze schommelstoel zit er precies tussen in en mag je ook een bank noemen. De stommelstoel is geschikt voor 2 personen of 3 kinderen. (schommelstoel hout buiten)

De Woodwork schommelstoel is gemaakt van mooi en duurzaam hout. Met dikke planken en balken zodat het een hele stevige en dus veilige constructie is. De dikke kettingen van verzinkt metaal zijn sterk genoeg om een volle schommelstoel veilig te laten schommelen. (schommelstoel hout buiten)

Bij de schommelstoel kan u kiezen voor onbehandeld en behandeld hout. Bij onbehandeld hout wordt de kleur van het hout door de zon wat grijzer, de old look. Bij behandeld hout wordt het hout met natuurlijke olie behandeld waardoor het hout meer glans en een diepere kleur krijgt. Het is ook mogelijk om uw schommelstoel te beitsen in het zwart. (schommelstoel hout buiten)

Wat ook fijn is is dat deze schommelstoel altijd buiten kan blijven staan. Het hout is geschikt voor ons natte klimaat en gaat zonder veel onderhoud wel 15 jaar mee. Goedkope schommelstoelen gaan vaak nog geen paar jaar mee. Het trekt krom, breekt af of wordt vies van algen en schimmels. Dat is zonde en niet duurzaam. (schommelstoel hout buiten)

Met schommelstoel van Woodwork koopt u een kwaliteitsproduct én vele jaren onbekommerd genieten.

De schommelstoel wordt gemonteerd afgeleverd. U ontvangt dus geen bouwpakket in een doos die u zelf in elkaar moet zetten. Onze eigen transporteur levert uw schommelstoel keurig bij u af.

Een schommelstoel van hout is bij Woodwork zeer betaalbaar. Wij maken alle tuinmeubels zelf in onze timmerfabriek en verkopen die in onze eigen webshop. Daardoor kan Woodwork u de beste prijs bieden van alle houten schommelstoelen die er voor buiten te koop zijn. (schommelstoel hout buiten)

Een schommelstoel van hout voor buiten van Woodwork Voorschoten gaat zeker 15 jaar mee. Onze schommelstoelen zijn geschikt voor intensief buiten gebruik in de horeca. Zoekt u kwaliteit, design en de beste prijs voor uw schommelstoel? Dan hebben wij de schommelstoel  die u zoekt. (schommelstoel hout buiten)

Staat uw ideale afmeting er niet bij? Bel ons, wij maken ook alle schommelstoelen op maat. (schommelstoel hout buiten)

 

 

 

 

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

10 + 7 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL