Schommelstoel hout buiten

HANDGEMAAKTE TUINBANKEN  IN  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

Schommelbank hout buiten woodwork

Een schommelstoel van hout voor buiten kiezen

Schommelstoel van hout kopen?

Met een schommelstoel van hout voor buiten (schommelstoel hout buiten) in de tuin of op de veranda en terras zet je iets bijzonders neer. Een houten schommelstoel is pure romantiek en gezelligheid. Op zowel jong en oud heeft een schommelstoel een grote aantrekkingskracht. Je wil er direct op zitten en schommelen. (schommelstoel hout buiten)

Bent u op zoek naar een schommelstoel of schommelbank. Onze schommelstoel zit er precies tussen in en mag je ook een bank noemen. De stommelstoel is geschikt voor 2 personen of 3 kinderen. (schommelstoel hout buiten)

De Woodwork schommelstoel is gemaakt van mooi en duurzaam hout. Met dikke planken en balken zodat het een hele stevige en dus veilige constructie is. De dikke kettingen van verzinkt metaal zijn sterk genoeg om een volle schommelstoel veilig te laten schommelen. (schommelstoel hout buiten)

Bij de schommelstoel kan u kiezen voor onbehandeld en behandeld hout. Bij onbehandeld hout wordt de kleur van het hout door de zon wat grijzer, de old look. Bij behandeld hout wordt het hout met natuurlijke olie behandeld waardoor het hout meer glans en een diepere kleur krijgt. Het is ook mogelijk om uw schommelstoel te beitsen in het zwart. (schommelstoel hout buiten)

Wat ook fijn is is dat deze schommelstoel altijd buiten kan blijven staan. Het hout is geschikt voor ons natte klimaat en gaat zonder veel onderhoud wel 15 jaar mee. Goedkope schommelstoelen gaan vaak nog geen paar jaar mee. Het trekt krom, breekt af of wordt vies van algen en schimmels. Dat is zonde en niet duurzaam. (schommelstoel hout buiten)

Met schommelstoel van Woodwork koopt u een kwaliteitsproduct én vele jaren onbekommerd genieten.

De schommelstoel wordt gemonteerd afgeleverd. U ontvangt dus geen bouwpakket in een doos die u zelf in elkaar moet zetten. Onze eigen transporteur levert uw schommelstoel keurig bij u af.

Een schommelstoel van hout is bij Woodwork zeer betaalbaar. Wij maken alle tuinmeubels zelf in onze timmerfabriek en verkopen die in onze eigen webshop. Daardoor kan Woodwork u de beste prijs bieden van alle houten schommelstoelen die er voor buiten te koop zijn. (schommelstoel hout buiten)

Een schommelstoel van hout voor buiten van Woodwork Voorschoten gaat zeker 15 jaar mee. Onze schommelstoelen zijn geschikt voor intensief buiten gebruik in de horeca. Zoekt u kwaliteit, design en de beste prijs voor uw schommelstoel? Dan hebben wij de schommelstoel  die u zoekt. (schommelstoel hout buiten)

Staat uw ideale afmeting er niet bij? Bel ons, wij maken ook alle schommelstoelen op maat. (schommelstoel hout buiten)

 

 

 

 

 

 

Contact

logo

Neem contact met ons op of vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u.

14 + 9 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL