Tuinbank hout buiten

HANDGEMAAKTE TUINBANKEN  IN  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

Tuinbank hout buiten met ronde tafel hout buiten

Een tuinbank van hout voor buiten kiezen

Tuinbank van hout kopen?

Een schitterende tuinbank van mooi hout voor in de tuin. Fraai, functioneel en bijna geen onderhoud. Een houten bank brengt sfeer en gezelligheid in de tuin. Veel mensen willen graag een mooie bank buiten maar waar moet je op letten, welke buiten bank past bij jou en jouw tuin?

De eerste vraag is. Blijft de tuinbank hout buiten het hele jaar door buiten staan? Zo ja, dan is het belangrijk om de juiste houtsoort te kiezen die geschikt is voor ons klimaat. ( tuinbank hout buiten ) Goedkope houtsoorten zoals vuren en grenen gaan veel minder lang mee dan Douglas hout en hard hout. Goedkoop hout is vaak binnen één jaar al groen of zwart van de algen en schimmels. Iets duurder hout heeft dit niet en wordt door de zon en het weer hooguit iets grijzer van kleur. Met een beetje onderhoud zoals behandelen met natuurlijke olie of lak blijft de kleur jarenlang mooi. Vaak wel 15 tot 25 jaar. ( tuinbank hout buiten )

De tweede vraag is. Wilt u een stevige of een lichtgewicht tuinbank voor buiten / tuinbank hout buiten ? Bij het kopen is de constructie en de houtdikte bepalend voor de kwaliteit. Dun hout is natuurlijk veel goedkoper maar dun hout is meestal niet stevig. Het trekt krom, buigt door of breekt snel doormidden. Bovendien ( tuinbank hout buiten ) is dun hout veel lichter van gewicht en bij een flinke wind vliegt uw bank naar de buren. Iedereen kent inmiddels de beelden van rondvliegende tuinbanken. Dat zijn bijna altijd de goedkope banken van een bouwmarkt of tuincentrum. Goedkoop is duurkoop en dat geldt zeker voor tuinbanken. (tuinbank hout buiten)

Een tuinbank van hout voor buiten die gemaakt is door Woodwork Voorschoten voldoet aan alle kwaliteitseisen. Uw bank is handgemaakt van de juiste houtsoort en met de juiste dikte. Wij gebruiken ook geen nietjes die gaan roesten zoals bij banken van bouwmarkten. Wij gebruiken schroeven, bouten en moeren van de juiste kwaliteit die heel lang mee gaan. Ook de onderstellen en poten zijn van de beste kwaliteit. Helemaal geschikt voor ons vochtige klimaat en ook met Dutch Design. Fraai en oersterk voor vele jaren tuinplezier.( tuinbank hout buiten )

Een tuinbank van hout voor buiten van Woodwork Voorschoten wordt gemonteerd afgeleverd. Het is dus geen bouwpakket in een doos die u nog zelf in elkaar moet zetten. Dat vinden wij heel normaal, dat noemen we service en klantvriendelijkheid. Van ons krijgt u geen bouwpakket dat tegen de deur wordt gegooid maar onze eigen transporteur die uw tuinbank keurig buiten afgeleverd.( tuinbank hout buiten )

Een tuinbank voor buiten van Woodwork is zeer betaalbaar. Wij leveren direct af uit onze eigen timmerfabriek, dus zonder tussenhandel. Daardoor kunnen wij de beste prijs bieden van alle kwaliteit tuinbanken van hout die er voor buiten te koop zijn.( tuinbank hout buiten )

Een houten tuinbank voor buiten van Woodwork Voorschoten gaat zeker 15 jaar mee. Een iets goedkopere bank van de bouwmarkt gaat meestal nog geen 2 jaar mee. Dan staat de bank al weer bij het grofvuil. Zonde en duur. Deel de aanschafprijs door het aantal levensjaren en u zult zien dat de tuinbank van hout voor buiten van Woodwork de mooiste en de goedkoopste van allemaal is.( tuinbank hout buiten )

Zoekt u kwaliteit, design en de beste prijs voor uw tuinbank van hout voor buiten? Dan hebben wij de bank die u zoekt. Staat uw ideale afmeting er niet bij? Geen probleem, wij maken ook alle tuinbanken voor buiten op maat. Ook de houtsoort en de afwerking zoals olie en verf is mogelijk. Daarnaast maken wij ook inklapbaar en verrijdbare tuinmeubelen. Bovendien kunnen wij veel producten ook plaatsen op locatie, bijvoorbeeld met stevige palen voor een permanente opstelling op een terras. Onze banken zijn geschikt voor intensief buiten gebruik in de horeca.( tuinbank hout buiten )

 

 

 

 

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

14 + 2 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL