Tuinmeubelen buiten

HANDGEMAAKTE TUINBANKEN  IN  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Woodwork

Tuinmeubelen kopen?

Bent u op zoek naar echt mooie en duurzame tuinmeubelen? Wij, van timmerfabriek Woodwork Voorschoten ontwerpen en maken tuinmeubelen van de beste houtsoorten.  Tuinmeubelen met hoge kwaliteit. Stevig, mooi en geschikt voor intensief buitengebruik. Onze tuinmeubelen gaan minimaal 15 tot 25 jaar mee.

Onze tuinmeubelen worden gemaakt van duurzame houtsoorten zoals Douglas hout, Steigerhout, Ipe, Azobe, Kapur en Itauba. Dit zijn in tegenstelling tot vurenhout en grenen zeer duurzame houtsoorten. Vuren en grenen tuinmeubelen gaan vaak nog geen paar jaar mee. De tuinmeubelen van Woodwork Voorschoten gaan minimaal 15 tot 25 jaar mee. Als je het aantal levensjaren deelt door de prijs dan is ons hout het goedkoopste van allemaal.

Goedkope tuinmeubelen van een bouwmarkt of grote bekende leveranciers zijn bijna altijd gemaakt van een houtsoort die in ons klimaat minder dan 5 jaar mee gaat. Dat is meestal hout van de goedkoopste naaldbomen dat ook als brandhout gebruikt wordt. Bovendien is het hout vaak veel te dun. Daardoor trekt het sneller krom en gaat het scheuren en barsten. Veel massa productie tuinmeubelen worden met nietjes en spijkers gemaakt. Die zijn niet verzinkt of van roestvrij staal en in ons klimaat betekent dat dus roest en bruine vlekken. Deze tuinmeubelen staan vaak al weer binnen twee jaar bij het grof vuil, of ze vliegen weg bij een storm omdat ze veel te licht van gewicht zijn.

Bij Woodwork Voorschoten ontvangt u ook geen doos met alle onderdelen. Goedkope tuinmeubelen moet je bijna altijd zelf in elkaar zetten. Bij ons wordt uw tuinmeubel gemonteerd afgeleverd en indien gewenst ook geplaatst. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Onze tuinmeubelen worden veel gebruikt door horecabedrijven omdat ze bij zeer intensief buiten gebruik heel lang mooi en sterk blijven.

Wij gebruiken geen dunne latten maar mooi dik hout. Wij keuren zelf al het hout als het binnenkomt. Alleen het hout dat voldoet aan onze kwaliteitseisen wordt gebruikt. Het fraaie design en de ambachtelijke uitstraling zorgen voor jarenlang plezier zonder zorgen. Na vele jaren is het nog steeds mooi en degelijk.

In onze Woodwork webshop verkopen wij standaard tuinmeubelen. Allemaal van horecakwaliteit dus oersterk, weinig onderhoud en vooral natuurlijk mooi. Wij leveren alle producten volledig gemonteerd in Nederland en België. Indien gewenst plaatsen wij uw aankoop ook op uw terras of in uw tuin.

Staat uw meubel, afmeting, houtsoort, kleur en opties er niet bij? Dan maken wij het graag voor u op maat zonder extra kosten. Neem voor maatwerk contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Contact

logo

Neem contact met ons op of vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u.

15 + 8 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL