Tuintafel hout buiten

HANDGEMAAKTE TUINTAFELS  IN  VOORSCHOTEN  
GEMONTEERD GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

tuintafel hout buiten

Een tuinTAFEL van hout voor buiten kiezen

Tuintafel van hout kopen?

Een mooie tuintafel van prachtig hout voor buiten. Dat is fijn, handig en praktisch. Een houten tafel brengt sfeer en gezelligheid op het terras. Veel mensen zoeken een goede tafel voor buiten maar waar moet je op letten, welke tafel voor buiten past bij jou en op jouw terras?

Zet je de tafel binnen of laat je de tuintafel het hele jaar door buiten staan? Als die buiten blijft staan kies dan de juiste houtsoorten die geschikt zijn voor ons klimaat. Goedkope houtsoorten zoals vuren en grenen zijn veel minder geschikt dan Douglas hout of hardhout. Goedkoper hout is meestal  binnen één jaar al vies en smerig van de algen en schimmels. Iets duurder hout heeft dit probleem veel minder en wordt zonder onderhoud hooguit iets grijs door de zon. Maar door een beetje onderhoud zoals behandelen met natuurlijke olie of lak blijft de houtkleur jarenlang mooi. Vaak wel 15 tot 25 jaar. (tuintafel hout buiten)

Wil je een stevige of een lichtgewicht tuintafel (tuintafel hout buiten) voor buiten? Een zware tuintafel staat veel steviger en zal veel minder wippen, trillen en verschuiven. Bij een zwaardere tafel vallen niet direct alle wijnglazen om als iemand er tegenaan stoot. Een zware tafel blijft bij wind en storm vaak gewoon staat. (tuintafel hout buiten) Een lichtgewicht tafel is alleen makkelijker te verplaatsen, maar hoe vaak doe je dat dan, en waarom? 

Bij de aanschaf van een tuintafel (tuintafel hout buiten) is de constructie en de houtdikte belangrijk. Dun en goedkoop hout is meestal niet stevig. Het trekt krom, buigt door of breekt snel doormidden. Vuren en grenen hout wordt sneller aangetast door insecten. Goedkoop en dun hout wordt daarom meestal behandeld met koperoxide. Dit is zeer giftig en het helpt maar een korte tijd. (tuintafel hout buiten) Dat zijn bijna altijd de goedkope tafels van een bouwmarkt of tuincentrum. Goedkoop hout rot gewoon snel weg in ons klimaat. Dat is geen goede koop. (tuintafel hout buiten)

Een tuintafel (tuintafel hout buiten) van hout voor buiten die gemaakt is door Woodwork Voorschoten is een kwaliteitsproduct. Uw tafel wordt handgemaakt van de beste houtsoorten en met de juiste dikte. Wij gebruiken ook geen nietjes die roesten zoals tafels van bouwmarkten. Wij gebruiken stevige schroeven, bouten en moeren die lang mee gaan. Ook onze tafelpoten zijn van de hoogste kwaliteit. Dutch Design (tuintafel hout buiten) en helemaal geschikt voor ons vochtige klimaat. Mooi en robuust voor vele jaren terrasplezier.

Een tuintafel (tuintafel hout buiten) van hout voor buiten van Woodwork Voorschoten wordt gemonteerd geleverd. U ontvangt geen doe het zelf bouwpakket in een doos. Onze tuintafel hoeft u niet zelf in elkaar te zetten. Dat vinden wij heel gewoon, goede service en gemak. Van ons krijgt u geen pakketbezorger die de doos tegen de deur zet maar onze eigen transporteur die uw tuintafel keurig buiten afgeleverd.

Een tuintafel (tuintafel hout buiten) voor buiten van Woodwork is de beste koop. Wij leveren uit onze eigen timmerfabrieken verkopen via onze eigen webshop. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs aanbieden van alle kwaliteitstuintafels van hout die er voor buiten te koop zijn.

Een houten tuintafel voor buiten van Woodwork Voorschoten gaat heel lang mee. Ruim 15 jaar of langer. Een bouwmarkt tuintafel gaat meestal maar 2 jaar mee en dan staat de tafel al weer bij het grofvuil. Dat is zonde en duur. Deel het aantal levensjaren door de aanschafprijs en u zult zien dat onze tuintafel (tuintafel hout buiten) van hout voor buiten de goedkoopste van allemaal is, en de mooiste.

Zoekt u design, kwaliteit en de scherpste prijs voor uw tuintafel van hout voor buiten? Dan heeft Woodwork Voorschoten de tafel die u zoekt. Staat uw gewenste afmetingen er niet bij? Neem dan contact op. Wij maken uw tafel (tuintafel hout buiten) voor buiten ook op maat. Kies uw favoriete houtsoort, de afwerking en behandeling zoals olie en verf. Wij maken ook inklapbare en verrijdbare tuinmeubelen. Indien gewenst plaatsen wij uw aankoop ook op locatie, bijvoorbeeld met stevige palen voor een permanente opstelling op een terras. Onze tafels zijn geschikt voor intensief op horecaterrassen.

 

 

 

 

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

9 + 2 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL