woodwork plantenbakken

Wij ontwerpen, maken en verkopen alle plantenbakken zelf. Wij maken uw plantenbakken ook graag op maat en indien gewenst ook verrijdbaar en met plantenscherm of windscherm.

   • STERKE  PLANTENBAKKEN HOUT •

logo woordwork

Woodwork Voorschoten ontwerpt, maakt en verkoopt alle plantenbakken in onze timmerfabriek. Wij onderscheiden ons met mooie en vooral sterke kwaliteit plantenbakken. Onze plantenbakken zijn geschikt om het hele jaar buiten te staan.

Afhankelijk van de houtsoort gaan onze plantenbakken lang mee. Wel 15 tot 25 jaar met maar weinig onderhoud. Plantenbakken van een tuincentrum en bouwmarkt gaan vaak maar een paar jaar mee. Plantenbakken van goedkope houtsoorten zoals vurenhout en grenen gaan maar 5 jaar mee in ons klimaat. Bovendien is het hout ook vaak veel te dun en daardoor trekt het snel krom en barst of scheurt het hout. Veel goedkope plantenbakken zijn met nietjes of schietspijkers in elkaar gezet. Die laten snel los door het gewicht van de potgrond en gaan snel roesten. Om de levensduur iets te verlengen worden goedkope plantenbakken vaak behandeld met giftig koper om algen en schimmels tegen te gaan. Maar bijen en vlinders gaan daar ook van dood. Die plantenbakken zijn even leuk en mooi maar staan vervolgens binnen een paar jaar bij het grofvuil.

De plantenbakken van Woodwork voorschoten zijn gemaakt van dik stevig en duurzame houtsoorten. Hout dat minimaal 15 jaar mooi blijft. Wij verwerken alleen gecertificeerd hout met de juiste keurmerken. Wij gebruiken geen goedkope nietjes maar gebruiken stevige verzinkte schroeven. Die schroeven wij goed vast en dan zijn uw plantenbakken klaar voor transport.

Woodwork Voorschoten levert alle plantenbakken gemonteerd bij u af. Indien gewenst plaatsten wij de plantenbakken ook op hun plek. Heeft u liever verplaatsbare plantenbakken, dat kan ook. Dan voorzien wij uw plantenbakken van wieltjes met rem.

Onze plantenbakken zijn ook leverbaar met windscherm van glas of met  plantenscherm van hout of gaas. Onze plantenbakken worden ook gebruikt als afscheiding,  beschutting of groene wand op het terras.

direct uit onze timmerfabriek > de laagste prijs in NL & BE >

Plantenbakken van hout

Zoekt u een vaste of een flexibele afscheiding in de tuin of op het terras? Vergeet de traditionele schutting, haag en heg. Kies voor onze plantenbakken. Die kunnen voorzien worden van een glazen windscherm of met een plantenrek van hout of gaas. Dan heeft u een border, planten en een groene wand of doorkijk zonder wind.

Een schutting plaatsen met palen of het aanplanten van bomen en struiken is veel werk en kost ook veel geld.  Omdat je gaat bouwen is soms ook een vergunningen nodig. Zeker op stroepen en terrassen is het vaak niet toegestaan om een afscheiding met palen of pinnen vast te zetten. Onze plantenbakken zijn dan een ideale en voordelige oplossing.

Voor een meer flexibele opstelling zijn onze plantenbakken voorzien van wielen met rem. Kortom, de plantenbakken van Woodwork Voorschoten op pootjes of op wielen zijn een mooie, betaalbare en duurzame oplossing.

stevige houten   plantenbakken met een plankdikte  van 22 mm

Maak van je tuin of terras een gezellige en sfeervolle plek. Met onze plantenbakken brengt u gemakkelijk de sfeer die helemaal bij uw smaak enbeleving past. Onze plantenbakken worden  gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout en sterke metalen onderdelen.

Onze plantenbakken gaan jarenlang mee zonder veel onderhoud en blijven mooi. Plantenbakken van de bouwmarkt en het tuincentrum gaan meestal maar één of twee seizoenen mee. Deze plantenbakken zijn gemaakt van naaldhout. In ons klimaat trek dat hout snel krom, barst en scheurt. Ook algen, schimmel en insecten tasten naaldhout snel aan. Door ons natte weer is dat hout snel groen van de algen of zwart van de schimmel. Onze plantenbakken worden gemaakt van het beste en meest duurzame hout. Wij verwerken geen dunne planken of balken omdat kwaliteit en een lange levensduur bij ons voorop staan.

Een natuurlijk scheiding in uw tuin op het terras, balkon of dakterras is veel gezocht. Een mooie groene afscheiding zorgt voor privacy en comfort.  Je voelt je vrij en u kan volop genieten van het mooie hout, het groen en bloemen. Voor iedere tuin en terras hebben wij design plantenbakken. Onze plantenbakken zijn van hoge kwaliteit en gaan vele jaren zorgeloos mee.

Wij verwerken alleen houtsoorten met een FSC keurmerk. FSC is een internationale organisatie die staat voor het behouden van bossen wereldwijd. De FSC bossen worden op een duurzame en verantwoorde manier onderhouden. Wij gebruiken geen hout zonder dit FSC keurmerk. Woodwork Voorschoten staat voor kwaliteit en voor verantwoorde plantenbakken.

Bij Woodwork Voorschoten verwerken we verschillende soorten hout die ook weer zijn onder te verdelen in verschillende duurzaamheid klasse

 • Vurenhout       duurzaamheidsklasse  4
 • Douglashout   duurzaamheidsklasse  3
 • Kapur               duurzaamheidsklasse  1
 • Azobe               duurzaamheidsklasse  1
 • Ipe                     duurzaamheidsklasse  1

 

Plantenbakken die we verkopen zijn:

 

Plantenbakken

Onze plantenbakken zijn leverbaar in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. In onze webshop vindt u alle standaard plantenbakken. 

De volgende modellen zijn verkrijgbaar in onze webshop:

 • Plantenbakken Douglas hout – rechthoek
 • Plantenbakken Douglas hout luxe – rechthoek
 • Plantenbakken Douglas zwart hout – rechthoek
 • Plantenbakken Steigerhout blank – rechthoek
 • Plantenbakken Steigerhout old look – rechthoek

Bovenstaande modellen zijn leverbaar met twee soorten schermen

 • Windscherm van volledig hout
 • Windscherm met veiligheidsglas
 • Plantenrek van hout of gaas

De hoogte van de plantenbakken met scherm is inclusief de plantenbak standaard 180 cm.

Aangezien wij leverancier en de producent zijn van deze producten is maatwerk ook mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan via de pagina Maatwerk of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

Plantenbakken met scherm

De plantenbakken met scherm zijn leverbaar in meerdere standaard kleuren en afmetingen in onze webshop. De schermen zorgen voor een afscheiding in uw tuin of op uw terras en dienen tevens als windscherm. Achter het scherm is het vaak lekker aangenaam vertoeven.

 • Plantenbakken met scherm Douglas zwart – rechthoek
 • Plantenbakken met scherm Douglas blank – rechthoek
 • Plantenbakken met gesloten scherm Douglas blank hout – rechthoek

Bovenstaande modellen zijn leverbaar met twee soorten schermen

 • Scherm van volledig hout
 • Scherm met veiligheidsglas

Deze plantenbakken zijn ook leverbaar met gesloten scherm of met veiligheidsglas. Beide schermen zijn winddicht. Een gesloten scherm zorgt voor privacy en een glazen scherm voor doorkijk. Beide dienen ook als windscherm met hele een mooie en natuurlijke uitstraling. Deze plantenbakken zijn in meerdere standaard afmetingen leverbaar via onze webshop. Met of zonder wielen.

Bij Woodwork Voorschoten maken wij standaard producten. Deze vindt u in onze Woodshop webwinkel. Maar we maken ook veel producten op maat. Hiervoor kan u ons bellen, mailen of via de Pagina Maatwerk een vrijblijvende offerte aanvragen. Gebruik voor het opmeten een professionele rolmaat en geen meetlint. Dan geeft u de juiste maten aan ons door en past het precies.  Heeft u zelf een ontwerp of idee voor de aanleg van uw tuin. Ook dan helpen wij u graag om te kijken hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. Een mooie natuurlijke en duurzame tuin en terras van Woodwork Voorschoten is design en kwaliteit. Daar heeft u vele jaren zonder veel onderhoud plezier van.

 

Gratis verzending

Bij Woodwork betaal je GEEN verzendkosten in Nederland en België !!
m.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen (neem contact op)

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Lian Hermus
Lian Hermus
2023-11-17
Goed contact, goede service!
Astrid Pfeyffer
Astrid Pfeyffer
2023-05-11
Super, nog steeds erg blij mee.
Karen Cox
Karen Cox
2022-02-11
Wat een vakman is Kevin. Mijn terras ziet er fantastisch uit met het mooie meubilair. De blikvanger is de buitenkeuken waar ik al veel complimenten over heb ontvangen!
Angelia Maassen
Angelia Maassen
2022-02-04
Zeker een aanrader! Goede service en je krijgt echt waar voor je geld.
Laurie van Es
Laurie van Es
2022-01-30
Fijn contact en snelle levering van een hele degelijke en praktische kliko-ombouw!
Celine
Celine
2022-01-20
Zeer tevreden over dit bedrijf . Bij vragen krijg je goed advies. Heel tevreden over de ontvangen plantenbakken. Nette service. Bedankt.
Marina Keuning-Spek
Marina Keuning-Spek
2022-01-20
Zeer prettig contact gehad met Woodwork. Het bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraak. De vervoerder heeft de plantenbak, 140x50x60 met gaasrek en verrijdbaar, keurig afgeleverd. De plantenbak is mooi afgewerkt, echt een aanrader!

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

15 + 13 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL