Voor de waddeneilanden worden extra verzendkosten berekend. Neem contact op voor de tarieven.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

logo

Vragen? Bel 06-23502041 of Whatsapp ons op van 8:00 tot 16:30 uur. Of stuur een email naar: info@woodwork-voorschoten.nl

Woodwork voor binnen

Woodwork voor buiten

Voor de houtsoorten itauba en ipe hebben wij momenteel geen rechthoekige bakken door de sterk wisselende dagprijzen van het hout.

Levertijden:
Plantenbakken
5 tot 10 werkdagen
Kliko-ombouw
20 werkdagen
Schermen
5 tot 10 werkdagen
Meubels
3 tot 4 weken

Voor uitlevering wordt contact opgenomen om de afleverdatum en tijdstip in te plannen. Levering is tot aan de deur.

Wij leveren aan bedrijven en aan particulieren in Nederland en België. De verzendkosten bedragen 50,00 voor Nederland en 59,00 voor België. Voor de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen (neem hiervoor eerst contact op)

Zelf ophalen bij onze werkplaats is op afspraak ook mogelijk. Alleen op afspraak: Raaphorstlaan 3 2245 BE Wassenaar.

Wij maken alle producten ook op maat, op kleur en indien gewenst ook verrijdbaar en inklapbaar. wij maken het precies zo als u het graag wil. allemaal in onze eigen timmerfabriek in voorschoten. Plaatsing op locatie is ook mogelijk. Vaag naar de mogelijkheden.

Woodwork-voorschoten stelt hoge eisen aan de te verwerken houtsoorten. Behalve de product eigenschappen voor een lange levensduur vinden wij het ook belangrijk dat het hout mooi en goed blijft. Hout is een natuurproduct dat kan vervormen, schuren, barsten en buigen. Kortom hout werkt. Aangezien de ene houtsoort harder werkt dan de andere kunnen wij hier geen garantie bieden. Hout kan ook aangetast worden door schimmels, algen, knaagdieren en insecten. Door een juiste keuze te maken welke houtsoort voor uw gebruik (binnen/buiten – droog/nat) het meeste geschikt is zal uw product lang mooi en goed blijven. Zeker met het juiste onderhoud. Neem contact op voor meer houtsoort advies. We helpen u graag.