Terugebetaal- en retourneringsbeleid

  • 1. Hoe stuur ik een artikel retour?

Ben je toch niet helemaal tevreden met de artikelen die je hebt ontvangen? Je hebt een herroepingstermijn (bedenktermijn) van 14 dagen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de artikelen hebt ontvangen of 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht.

Retourneren kan gemakkelijk, binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen, met het retourformulier.  Vul deze in en stuur je product(en) op met het formulier. 

Stuur het artikel in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking retour. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Vouchers/cadeaukaarten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst herroepen worden, indien deze niet verzilverd zijn.

Let op: na het retourneren dien je de Track & Trace-code goed te bewaren. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien de retourzending vermist raakt en je geen Track & Trace-code kunt doorgeven.

Lukt het niet om te retourneren? Neem dan contact op met ons via info@woodwork-voorschoten.nl  of bel naar +31 (0)623502041.

Uitsluiting herroepingsrecht
– Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk);
– Producten waarvoor een offerte is uitgebracht;

Producten die niet via de webshop besteld en betaald zijn.
– Producten die beschadigd zijn door (verkeerd) gebruik;

  • 2. Moet ik betalen voor het retourneren van artikelen?

Eventuele kosten die gemaakt worden voor het retour sturen en/of ophalen van het artikel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht door je artikelen te retourneren, ontvang je de kosten van het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de oorspronkelijke heenzending retour binnen 14 dagen na je melding dat je van je aankoop afziet retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Voor wie gekozen heeft voor de betaalmogelijkheid AfterPay geldt iets anders. Via Afterpay krijg je een annuleringsmail waarin staat dat het betaaloverzicht is komen te vervallen. Wanneer je al betaald hebt, stort AfterPay het teveel betaalde bedrag terug.

Heb je het artikel defect of beschadigd ontvangen? Neem dan contact ons op  via info@woodwork-voorschoten.nl of bel naar +31 (0)623502041. Bij garantie zijn de kosten voor terugzending voor onze rekening.

  • 3. Wat is het retouradres?

Het retouradres staat op het retourformulier dat je in je pakket vindt. Je kunt ook in de bijlage bij de bevestigingsmail van je bestelling kijken voor het juiste retouradres.

  • 4. Hoe snel is een retour verwerkt?

Een retour wordt doorgaans na ontvangst binnen 14 werkdagen verwerkt. Je ontvangt een e-mail wanneer het retour door ons is ontvangen.

Hoe snel word ik terugbetaald na het retourneren?
Wanneer je retourzending in goede orde is ontvangen en verwerkt, storten wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag en de oorspronkelijke verzendkosten terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Voor wie gekozen heeft voor de betaalmogelijkheid AfterPay geldt iets anders. Via Afterpay krijg je een annuleringsmail waarin staat dat het betaaloverzicht is komen te vervallen. Wanneer je al betaald hebt, stort AfterPay het teveel betaalde bedrag terug.

  • 5. Is het mogelijk om mijn bestelling te ruilen?

Om onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden, is ruilen niet mogelijk. Wil je een ander artikel ontvangen? Dan die je je artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen.

  • 6. Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je je bestelling toch annuleren? Geen probleem! Indien je bestelling nog niet is verzonden, kun je de bestelling nog annuleren. Hiervoor dien je contact op te nemen ons via info@woodwork-voorschoten.nl of bel naar +31 (0)623502041. Een bestelling die al verzonden is, kan helaas niet meer geannuleerd worden.

  • 7. Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren?

Na annulering storten wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Voor wie gekozen heeft voor de betaalmogelijkheid AfterPay geldt iets anders. Via Afterpay krijg je een annuleringsmail waarin staat dat het betaaloverzicht is komen te vervallen. Wanneer je al betaald hebt, stort AfterPay het teveel betaalde bedrag terug.

  • 8. Wat moet ik doen als ik niet het juiste artikel heb ontvangen?

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een verkeerd artikel ontvangt, dan kun je contact opnemen met ons op info@woodwork-voorschoten.nl of bel naar +31 (0)623502041. Het artikel kan kosteloos geretourneerd worden.