Vragen? Bel 06-23502041 info@woodwork-voorschoten.nl

Terrasschermen horeca

HANDGEMAAKT  IN  VOORSCHOTEN  
GELEVERD IN NEDERLAND EN BELGIË

Terrasscherm horeca

Voordelen van terrasschermen horeca

Terrasschermen horeca kopen?

Terrasschermen horeca hebben een aantal voordelen die andere terrasschermen niet bieden. Het belangrijkste voordeel is de sterke kwaliteit en veiligheid van de producten. Een horeca terrasscherm gaat veel langer mee en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Ze zijn gemaakt van duurzaam en stevig hout, geschikt voor het Nederlandse weer. Alle schermen worden behandeld met natuurlijke oliën voor een mooie glans en tegen vocht en schimmel.

Behalve standaard terrasschermen horeca maken wij ook schermen op maat. Hierbij kunt u kiezen voor een vaste permanente opstelling met stevige palen of een verplaatsbare opstelling met vaste voet of verrijdbaar op wielen. Indien gewenst plaatsen wij de terrasschermen horeca ook op locatie.

Onze terrasschermen horeca zijn ook leverbaar met trellis, gaas of veiligheidsglas. Alle producten blinken uit in hun robuuste kwaliteit die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor plaatsen waar veel mensen bijeen zijn. terrasschermen horeca moeten stevig en veilig zijn.

Onze terrasschermen horeca zijn ook leverbaar met inklapbaar deel zodat bij rustig en mooi weer het terras zoveel mogelijk open kan. Bij slecht weer en harde wind klapt u de schermen weer uit zodat uw gasten kunnen genieten van de beschutting. Het in- en opklapbaar is ook prettig als u de schermen dagelijks buiten zet en weer opbergt.

Het belangrijkste voordeel van onze terrasschermen horeca is natuurlijk dat ze mooi zijn, sfeer en gezelligheid bieden en daardoor uw terrasomzet flink kunnen verhogen. De investering is vaak snel terugverdient en de terrasschermen horeca gaan lang mee. Bij ons heeft u keuze uit meerdere mooie, duurzame en verantwoorde houtsoorten. Een terrasscherm horeca van Old Look Steigerhout, prachtig Douglas hout of schitterend Azobe hardhout. Op de pagina houtsoorten ziet u een overzicht met de eigenschappen.

In onze timmerfabriek ontwerpen en maken wij alle producten zelf. Daardoor kunnen wij u ook de beste prijs bieden, de direct af fabrieksprijs. terrasschermen horeca van deze kwaliteit zijn bij ons het goedkoopste. Bent u op zoek naar een kwaliteitsproduct voor de laagste prijs? Dan heeft u die nu gevonden. Kijk in onze webshop wat wij allemaal van hout maken. Staat uw afmeting er niet bij? Geen probleem, wij zijn de terrasschermen horeca specialist van Nederland en België. Wij maken ieder product ook op maat.

Haal meer uit uw terras! Onze producten kunnen ook voorzien worden van banken. Ook voor kleine stoep terrassen hebben wij de juiste oplossing die geheel voldoen aan de plaatselijke gemeente vergunning.

Wilt u uw gasten meer sfeer, comfort en gezelligheid bieden op uw terras. Dan is het kopen van terrasschermen horeca een goede beslissing. Na het plaatsen is uw terras altijd, bij mooi en minder mooi weer, aantrekkelijk voor uw gasten.

 

 

Contact

logo

Vul hieronder uw telefoonnummer in dan bellen wij u. Helaas komen niet alle formulieren goed bij ons binnen. Hebben wij na 3 werkdagen nog niet gereageerd neem dan contact op per telefoon of whatsapp.

1 + 10 =

Volg WoodWork ook op

Werkplaats (Afhalen)

Raaphorstlaan 3
2245 BE Wassenaar
(afhalen alleen op afspraak)

Informatie

Kvk nr. 27366592
Btw nr. NL001836483B41
IBAN: NL